středa 20. října 2010

Daisy aneb nuly a jedničky

Pomalu uchopíme svetr z ovčí vlny a položíme jej na kolena, přivřeme oči a neustále myslíme na stádo pasoucích se, či mečících ovcí, zlehka se začneme dotýkat svetru a nežně ho hladit a vískat. Nepřestáváme dřív než centrum slasti není přebito rozumem, či právě přícházející přítelkyní.

estetický dojem, jeden bod a štramákovi, kerému mikina patří také bod

Člověk si jen tak na TR zkusí cestu na jistotu, sice kolmou, ale delikátní. Čtvrt až jedno prstovky dávájí pokouřit, ale prsty drží, teda až do posledního zdvihu do madla, nula bodů… Čaj a Čoko neváhaj, 2x po jednom bodu….To byl začátek týdne a já s nataženým prstem začal uvažovat o konci sezóny (nula b.)….

Středa rest a nula bodů. Čtvrtek Skalka ve Skalce, na pohled fontáč ladnoscz stáil. Po první cestě navíc zářez (jeden bod), ale tření jak na kuličkovém ložisku (nula bodů). Čajík zkouší projekt v rajbáku a nic (0b.), my s Čokem pak převislého medvěda, ale stejně pasé jako múj mladší brat (2x nula), Čok pokus v Santa Marii, ale špaténka milion, taže další nula. Rači vše balíme a hurá do Osvětiman. Rozlez v Znovuzrození, a i přes Čokovu nulu, padá u mě RPéčko, taže bodík a že by blýskání na časy??? Hurá na Kantu, začínáme někde za hranoou ze sedu, ale do doskoku se ne a ne dostat (pro mě nula a je po časech), Čoko asi třikrát padá z posledního kroku, ale nakonec přeci aspoň jednička do deníčku je (čeknu pak večer video, a sme choboti si zakázali spoustu chytů a začali o dva metry jinde, mínus jeden bod do obou)…

tady to poletí! bod do všech

Večer rozehřátí pod Neby a pak nekompromisně na žúr do hračkářství. Pavel nic nezazdil (bod pro něj), Vilibald výjiměčně vynechal birelly (bod), ale nezanechal agrese (mínus bod), nakonec přeci jen podpořil zbytek a nastolila se vcelku příjemná atmosféra (jedna do všech)… Pátek nula pro všechny, teda až na seznámení s pro mnohé sympatickou Daisy (jednička pro všechny) a storka o pane francese a dál jen vyspat na zítřejší sešnu.

tzv. trojbod, aneb centrum vesmíru

Prstík nebolí (jeden bod), ale až lišty vše prověří. Po obhlídce Žulového vrchu a aspoň očním nastínění 15 nových problémů se pouštíme do lezení, bohužel dešť se jal závodit též a tak nejlepší výkony sou pouze pád z posledního kroku pro Jupu v Kwaku a pro Sviště v Grizzlym (nevylezeno a tedy nula oba).

část okupační squadry

Rychle dom, najíst, zrgenerovat a dál vstříc večeru štengrováním na místní překližce (stěna nula pro všechny), poté zajímavá dikuze u vína na téma, co vše ste chtěli vědět o svištích a báli ste se zeptat (po jednom všichni), pokračování do místního El Chorra (Čoko a Svišť po dvou mínusových bodech za neúčast), dikuze na téma strach a my a naši kamarádi, dále strach a my a naše emoce a nakonec strach a my a proč tak blbě lezem (po bodu do Pjótra, Báry, Čaje a mně).

Pjótr a svlékání kůží, esteticky velice vděčný výstup, jednička!

Fotbálek (1:1), navíc s Pjótrem sme nepodlízali a tak další jednička do nás. Večer, či spíše ráno začína a pokračování na Kapradí, hudba nula bodů, lidí mínus jedna, taže dom, ale oklikou přes lázně (jeden bod pro počasí). Bohužel se nezmůžem na vandalismus, taže do nás nula….

Den druhý, počasí pořád drží (jednička zůstává), dochází však k rebelii části útočné skupiny, keří shlédávají tenisový zápas důležitější, (kromě Píta, mně a Báry všichni mínus bod). Počasí nezlomné a nakonec přeci jen odjezd na Větrnou hůrku.

Tomas a Čaj marně bojují v dešti v Kwaku, nula

Dojezd přímo pod skály (Pít a Čoko po bodu). Skála krásna (jeden bod), ale kuličkové ložiska horší než na Skalce (mínus bod). Hecuju Čaja do projektu Hic sunt leones za flachu havana rumu, ale útočník odcházi s naraženou bradou (nula do něj). Čoko pokouší Kennyho, ale i po pátém pokusu nula. Ja posílám z první (bodík do mě), Svišť dokonce na fleš, taky bod a Čaj taky. Pít už má dva bouldry, taže dva body. Čoko nakonec z hecu Kennyho zabije a jednička je tam.

za snahu by jedničku zasloužil, ale na překližce se nepočítá

Zkoušíme Zuzanu, kerou sem dál kdysi na OS. Pít nic, Svišť nic, já nic, on nic, já nic, Pít nic, a pak otevřu bránu přelezu (jedna do mě), ale za estetický výkon (aneb jak vyšukat oblou hranu) jeden bod dolů. Tomas i Čaj hned po mě ok a hurá na Fádní odpoledne. Nakonec Svišť tupou sílou udolává (1b.) a Čaj na to mrdá (0b.). Zkouška v Odpůldne a přes počáteční nesrovnalosti a ujíždějící nohy společně s matadorem dáváme (oba bod). Tom po sobě chce něco zanechat a tak nakonec Daisy podél tupé hrany, čímž si zajišťuje bod. Já flešovka a také jednička.

Žehlička, to už není ani pro Adama, nula bodů

To už ale Tom zkouší Písečnou bouři a nakonec udolává, jedna za úsílí a jedna za estetiku při druhém přelezu. Já a Čoko nula, ale společně s Bárou vyběhnem Čajův rajbuňk pohorkowy (oba za jedna). Konec dne a nezbývá než sponzorům nasázet jedničky, taže mámě dom jednička za pátek, pak za sobotu a dokonce i neděli a násobeno 6 za každého člena, to je solidní výkon.

Hold sou oblasti, kde buď dáš nebo ne a na čísle nesejde. Zerodované žule, dechberoucí technice, tupé silé, polskému vínu a slíčným děvám zdar!

7 komentářů:

  1. vylezl Svist nejake 6B?
    Pok

    OdpovědětVymazat
  2. tom zkonstatoval, že někeré 5Ačka sou těžší než 6B+...

    OdpovědětVymazat
  3. nastane nějaká náprava? Nebo to tam zavřete jako skanzen?=)

    OdpovědětVymazat
  4. To bude něco jako v Albarracinu, taky tam neměli dříf klasu, že jako příroda a čistý lezení. Asu, chybí mě jeden gombík... Willhem

    OdpovědětVymazat
  5. wilibalde mě chybí trikot...

    OdpovědětVymazat