pondělí 28. února 2011

Brnčála o víkendu

Jen bych rád připoměl, že teď o víkendu proběhne slibovaná žúro-lezbecká akce, jejíž zástěrkou je oslava MDŽ se slovenskou kompanií na Brnčále. Účast přislíbilo už několik brněnských a jesenických matadorů, tak doufám, že nesklamou i ti nerozhodní a přidají se.

Přikládám drobné info od Fernetova kámoše: Máme objednanú celú chatu za dohodnuté ceny pri pobyte na 2 noci, za ktoré sa bude platiť hneď po príchode na chatu (ak chatár nerozhodne ináč) Cena je 16€ "spacák" / 19€ "posteľ" za osobu a noc a je v nej zahrnutý aj kupeľný poplatok a polpenzia - raňajky (švédske stoly) / večera (polievka + hlavné jedlo) Voľné postele sa budú prednostne prideľovať rodičom s deťmi; ak však rodič príde bez potomka, posteľ sa pridelí rodinke, ktorá bude v poradovníku a skôr nahlásená.

SherpaBand očakáva 400€ za večer, no skladať sa budú len páni, takže presnú sumu na chlapa vyrátame až na mieste a ujo Fernet to vyzbiera! Hádam nás mládencov bude toľko, aby hudba a iné dôležité i potrebné záležitosti nevyšli na jedného viac ako 10€, hm?? Už teraz možete začať trénovať: http://www.sherpaband.sk/index.php?curT=pict&curT=song... Na chate bude dostatok pokrmov i nápojov, ta nemusíte nosiť svoju poživeň, bo ak sa dobre pamätám 0,5l pivo stojí 1,5€?? Podľa toho koľko nás tam bude sa rozhodne či bude zábava v jedálňach, v bare a učebni, alebo v jedálňach aj v bare a učebni, aby si aj deti pospali!

Už sa tešia Tatry, Brnčalka, SherpaBand, Fernet i Ja; a možno príde aj kúzelník…

Většina z nás pojede už ve čtvrtek odpoledne, rozmístění po autech zatím není ještě vyjaněné, ale kdo by měl zájem, ať se zavčasu ozve….Taky mám dotaz, zda někdo nepojede v pátek večer, že by případně vzal sebou Wilmuta….

Počasí snad klapne a tak kromě alkoholového delíria se můžem doufam těšit i na ladnou lezenicu. Kdo nepreferuje zimu, myslím, že si parádně zaleze i v lezkách na Kozom štíte, či Jastrabce (při jasném počasí na sonci klidně 30st.)….Tak hore hájom!

9 komentářů:

  1. Hehe, to zní slibně. Hlásím se, ještě to domluvím s cérkou a uvidíme zda nebudu potřebovat spolulezce. Preferuji letní lezení, ale pikle vemu.čačaj

    OdpovědětVymazat
  2. Já preferuji zimní, jen doufám, že můj potencionální spolulez(ž)ec bude po týdenní horoškole ještě schopen nějakého výkonu :).
    Tánička

    OdpovědětVymazat
  3. já beru i letní i zimní, nož spolulezce mám taky nejistého, pač pjotr bude vědět až ve středu esli může.... tedy myslím, že dvojky se rozhodí až na místě, ono těžko říct, kdo vůbec po té pitce bude schopen lezení (tedy kromě čaje a mně, keří nemůžem)
    asu

    OdpovědětVymazat
  4. No pokud se nám to s Harym povede nějak ukoulet, tak v pátek odpoledne nebo navečír jedem, a dobrejch lidí se do auta vejde...no jéje.
    Čáp

    OdpovědětVymazat
  5. no koukám pátečních koulečů stále přibývá:),možná by se vyplatilo zajistit minibus..:)V.

    OdpovědětVymazat
  6. ..co je to tu za časoblud..ja tu mam 22:00 a ne 13:00...teda jestli takhle funguje všechno,tak už ta akce možná i byla:D...V.

    OdpovědětVymazat
  7. Časnačaj je nevyypytatelný, nedefinovatelný, bez začátku a bez konce.

    Tak koukám, že se začíná jezdit chlastat čím dál tím dál. tož se bavte.
    mára

    OdpovědětVymazat
  8. za hodne penez malo muziky.pro otrle.

    OdpovědětVymazat
  9. jsi-li skromný budeš mít štěstí,
    nečiň velkých nároků, kde jiný by hnil,
    čAsuNaČaj ti pomůže nudu tvou nésti.
    asu

    OdpovědětVymazat