středa 23. března 2011

ČASUnačaj zumba efekt

Jelikož uzkoprsá orientace na jedno zájmové pole může nepříznivě ovlivnit psychický stav člověka ba i lezce, tak já a můj bratr přinášíme něco mnoho z kultury.

Abych to podal z té tréninkové stránky. (Na tu totiž mnoho lidí jinak hluchých, slyší.)Lezci, jak ostatně potvrdí šéf z Fritu, zanedbávají trénink dolní části těla spolu s dolní částí zad. Ač s podivem, může se to neblaze projevit na Vaších lezeckých výkonech!! Běhat se nikomu nechce a tak přicházíme s tzv. ČASUnačaj zumba efektem.

O co jde? Dlouhodobou studií a vyhodnocováním jsme zjistili, že jisté kapely splňují ideální hudebně - taneční předpoklad pro trénink dolních končetin (kvadiceps femoris, hamstringy aj.)
V případě, že ještě nervosvalovou koordinaci při daném tanci nemáte zažitou, tak první lekci za doprovodu školených instruktorů - Čaje, Petříčka, Stračeny, Asua (pokud se vyléčí) atd. budeme konat ve středu 30.3. 2011 večer při poslechu folkové kapely Pipes and Pints v nekuřácké kavárně Melodka.

Zápisné bude jeden pěnivý, hojivý balsám pro bratry blogísky. (Asu nepije:) Děvčata zapomeňte na to nám nabízet jiné provianty a služby náhražkou za tekutou valutu. Já a Asu jsme silní muži odolávající pokušení prostopášných a hříšných lákadel a uvedenými prostředky (tanec, namáčení ohanbí do vlažné vody) překonáváme dáblovy léčky jak Mrnda morfologické kroky.

Abyste si mohli pohybový program pěkně nacvičit a nastudovat doma, přikládám celé cvičení ke stažení. Prosím potrénujte to doma v obýváku před rodiči, kteří vám budou dělat zpětnou vazbu, co že děláte při cvičení špatně.


Čaj.
Čeho se můžete bát/těšit.

9 komentářů:

  1. Estli se slabej spodek zad a chabé nožičky můžou neblaze podepsat na lezeckým výkonu, potom hledám nějakýho blbca, kterej vynosí tunu betonu v kyblech do třetího patra. Odměnou mu budiž pevné držení těla (pokud se nesloží) a pár drobných k tomu. Willhem

    OdpovědětVymazat
  2. Beton mě nechává chladným:) Ale přemýšlím, jestli neoprášit své folkové střevíce. Připočtu-li k tomu fakt, že na mě budou dohlížet arbitři, jenž v žádném případě nepodlehnou pekelným svodům;) Je o středečním večeru rozhodnuto. Čáp

    OdpovědětVymazat
  3. To rád slyším amigo. Takovému bejkovi odpustíme i to pivísko.čaj

    OdpovědětVymazat
  4. čajíku v roztržitosti si zabil, že onen efekt má při intenzivním cvičení na place, také blahodárný účinek na anaerobní vytrvalost!

    a jelikož mi včera lékař za drobný poplatek 30ti ká oznámil, že budu zdravý právě tehdy, když se rozhodnu být zdravý, tak sem si dnešní den zvolil za vyléčení a na akci se těším!
    asu

    OdpovědětVymazat
  5. to je slovo chlapa, o víkendu zadrtíme Sirotka - má pršet

    OdpovědětVymazat
  6. oká, nevidím problém! a.

    OdpovědětVymazat
  7. Ojoj, výběrová muzika! Ve středu vás podpořím svými chabými nožičkami a slabým spodkem zad:) Btw. Gratulace Asuánovi, je rozjetej jak lokomotiva:)
    Leošák

    OdpovědětVymazat
  8. Na sirotka se těším...Asu prober s Čajem to co sem ti psal! Pogo je třeba trénovat:) Ke gratulu se připojuji...nice job

    OdpovědětVymazat
  9. choboti! rozjetí sou jiní, já se sotva chytám!
    stračatel leze jak bůh a jenuštík by měl prodat své silné prsty i v něčem jiném než devítkách!
    o "záležitosti" se čajaldovi při družné konverzaci zmíním! vše platí...asu

    OdpovědětVymazat