středa 28. března 2012

Promítání filmů + Asuova autogramiáda

Poslední promítání ve Skleněné louce mě zlomilo jak vzduchovku , naštěstí tyto zlé vzpomínky jsem již vytěsnil do nevědomí. Ale zase jsem už chytl slinu na ten parádní mošt co zde majív lednici. Jsem přesvědčen  že jablečno - červenořepový vyžene veškeré neduhy na těle i duši. (Prasklá kloubní pouzdra i žáněty šlach! větší kouzla dělá už jen asi Vincentka.) Nebo spíš ten jablečno - zázvorový, ten píše. Za 20Kč dolít vodou, ceny jak za bolševika olé.

No pravda je taková, že zde plánuji v pondělí 2.4 ve 20:00 zase jarní nesešlost. Bude nejen promítání lezeckých prožitků v horách i na skalkách, ale budu zde dávat do olrajtu členské kartičky do Boulder Clubu (na individuální domluvě, osvětlím více na místě) a ti nejšťastnější, co se starou gardou vydrží úskalí plná  únavy, nezodpovědnosti a promile, budou odměněni kérkou dle libosti kamkoli na tělo od mistra Leonardas da Jes nebo od Van Groga.
Tato nová bezbolestná technologie, je zprvu neviditelná (sic!) a vydrží cca měsíc dle frekvence koupelí!

No nekupto, třebas za panáčka, třebas za úsměv či nějaký přísný vtip ( Sexuální poloha na piráta? Plivnout chlapa při orgasmu do oka a kopnout do holeně.) Kérka vždy potěší,  jak říká kolotočář Klingoš.

                                                                                            Nejen pan W, ale i Alain Robert potkal ve zralém věku MILANA.

Jo a co se bude promítat? Napřed Moon flower 45min a poté Smitten 60min. Začíná promítání ve 20:00 a nebereme ohledy na opozdilce z boulderovek :) Č.



Žádné komentáře:

Okomentovat