neděle 31. května 2009

Piskari.cz

Hlavní strana. foto: www.piskari.cz
Je to sice už nějaký čas co se tato novinka objevila, ale myslím si, že mnozí z Vás server http://www.piskari.cz/ ještě neznají. Lezci z Police nad Metují vytvořili velice zajímavé stránky, kde se shromažďuje info o lezeckých oblastech Polické pánve-tj. oblast Adršpach, Broumovské stěny, Křižový vrch, Ostaš a Teplické skály.

Autoři Jony a Hans zde docela rychlým tempem vytváří databázi cest, komentářů a fotek. Rád bych podotknul, že hlavně Jony je jedním z nejlepších tradičních morálových lezců v ČR a má vylezeny desítky "vražd" přímo v Ádru. Proto jeho komentáře berte trochu s rezervou: Lehká spára nemusí být úplně tak lehká pro vápnařské odrostlíky a hnízda na smyce nemusíte taky zrovna najít, ale určitě tyto komentáře mohou pomoci při výběru cest. Za doplnění stojí, že oba tito borci lezou bez mága a byli by rádi, kdyby se na Pískaře nevkládaly fotky lidí s mágem.
Papoušek. foto: www.piskari.cz


Pokud se zajímáte o písky, tak zajímavý projekt také vznikl z rukou pískařské legendy Ivo Wondráčka. Zde se sdružují pískomilové: http://www.piskomil.cz/
Stavitelský zázrak. foto: www.piskari.cz

Tak chcete-li se natěšit na letošní písky ať už fotkami nebo komentáři, máte po večerech co dělat !)

Žádné komentáře:

Okomentovat