pondělí 21. března 2011

...ne, raději knihu!

Pač sme se s mladším bratem shodli, že náš lezecký blog nejen o chlastu je potřeba pestřit kultúrou, přináším rádoby jeden malý střípek, kerý ladně navazuje na události popsané v nižším příspěvku, nož dost souvisí s dva měsíce starou událostí, která to tak trochu vše (a to doslova) začala:

I. Po večírku: Z Holštýnské akce sme se se squadrou přesunuli do Sloupu a vše by akorát skončilo marným Chrlickým pokusem uzmout mou duši pouze pro sebe tíhou své lásky, kdežtu však náhle Martina vyrukujíc s menším překvapením zastřihla Stračenovic úmysly a jeho snaha tak zůstala nenaplněna.

jai guru Janzenovi za pózu s kníškou

II. Kníška: To že člověk čas od času dostane knihu, ještě není nic zvláštního, ale je-li tato naprosto speciální a originální, jistě vyrazí dech nejednomu sebevíc marnotratnému chobotovi… Mé překvapení by jistě s časem opadlo a zůstalo pouze u hrdosti z vlastníctví onoho sqostného daru, nož při shledávání příčin, proč a jak sem si onen dar vysloužil, začalo na povrch vyplouvat, že vše je trochu složitější….. Začalo to večerem, kdy sme po delší procházce se Stračesem navštívili výčep pod Neby (viz článek Jai Guru Dev). Zde jsem údajně čmáranicí odpověděl na ne jednoduchý dotaz a sic Kdo je Boss…. Za tuto laskavost mi byl přislíben výtvor, kerý sem tímto pokřtil….v mé mysli však ona drobná událost upadla v zapomnění onoho parádního a na zážitky téměř nekonečného dne…..

Sloup - No Future

III. Obsah: Onen výtvor, lépe řečeno kníška je sestavena z několika stránek kopírující prolezené lezky a obsahují postupně čtyři základní oblasti Karsu, krom Žlebů, táto stránka je pak nahrazena již zmíněnou odpovědí na bossovskou otázku. Každá oblast skýtá základní mapku oblasti dle průvodce a vybranou cestu. Jednotlivé stránky pak májí svou záložku v podobě evoluce praopa k chobotu fixatorovi….

Holštejn - Francouzská nevěra

IV. Guru: Zde by vše skončilo, kdyby mě ona událost nepřivedla ke vzpomínce na prozření, že vlastně kdybych si před začátkem sezóny nezvolil svého gurua (kerému je již výše zmíněný článek JGD věnovaný) nepřelezl bych Slona a tím pádem neprožil tak lukcusní vjěčúrek…. Jak říkala Šára, nemáš-li svého gurua, nic nevylezeš! (sotva dořekla, hned přelezla Páku…) Tedy doporučuji i ostatním, osobní mistr není jistě od věci…

Who is the Boss?

V. Naček: No a v souvislosti s darem sem nahlédl do poznámek a odhodlal sem se rozluštit i pár střepů z několikahodinového dialogu se Stračesem z onoho slono-večera, keré sem průběžně zachycoval:

S: Ten měsíc je jak ženská, co si s tebou hraje, a taky je tak nevěrná a nevděčná, zároveň do tebe vnořená...

A: To je neskutečný, co ty oči dokáží vytvořit, aniž by to byla skutečnost. To já jedu ňáky excesy a pak se do toho položím.

S: Nevěř nikomu, komu je nad 30, kromě Janise.

A: Vodkud na tebe koukaj, ty slíčný děvy koukaj, vodkud na tebe koukaj, ty slíčný děvy, Stračeno? Je čas svádět…

S: Ta už to neschová, že je prostopášná! Jo nechá se, nechá, je to stará děvka, nezdá se. Co se těch mařek týče (píče), v krasu naček* nachmelený. Co je Viera? Ja vím jen co je nevěra… *použito z původní fráze naczek truskawkovi, neboli jahodový krápník

Rudice - Ztopořený král

VI. Z čehož plyne: No a protože se nám ten podvečer zrodila i myšlenka na čtyř-rozhovor s lezbkyněma (mezi poznámkami sem objevil i dost otázek), keré více méně mezi sebou potkáváme, přikládam i hodně předběžnou upoutávku na tento otázkomor, kerého se zúčastní Vilma, Táňa, Bára a Kristýna a jak dodal onen večer mistr tečky: Ty nebudou vědět, ale budou muset odpovědět! No a tímto se nám kruh a odkaz onoho večera opět aspoň na oko uzavřel…..Čau pipi a Martině ješjo adin raz balšoj spasiba!

Josefovské údolí - Slyším očima

4 komentáře:

  1. Parádní kniha!!! Akorát teda nevím ... když si koupím novou knížku, rychle projedu stránkama a čichám k vůni tisku... tady asi lepší nedělat :D *Arny

    OdpovědětVymazat
  2. ba ne lezky téměř nepáchnou, čpí z nich pouze vůně přelezů původního majitele.... legenda navíc praví, žeš obuješ-li si je za úplňku červeného měsíce vylezeš druhý den libovolnou cestu, kdekoliv na zemi.....asu

    OdpovědětVymazat
  3. puvodni majitel lezecek je Adam Ondra...takze nedrazit a vazit si jejich pachu. M.

    OdpovědětVymazat
  4. tím se nám příběh ale řádně zamotává....asu

    OdpovědětVymazat