neděle 10. dubna 2011

Vítání jara - Stránská skála

Akce je kvůli počasí předběžně přesunuta na středu 20.4.!! Bude to jízda dámy a pánové. Opomíjená historická bašta boulderingu v ČR Stránská skála v Brně bude, pokus počasí dovolí, místem vítání jara. Načpak smrdět v Podnebí, když Stránská zrovna kvete, je teplo a tak spojení příjemného s ještě příjemnějším zní lákavě. Takže tento čtvrtek 14.4 na Stránské se doufám potkáme. Oficiálně od 17:00 bude scuk u převisu.
Co vzít?

Lezci lezečky, mágo a bouldermatku - highboaly s více bouldermatkama dávají této oblasti nový rozměr. "Zuby nehty"6C+ , "Dvojité chňapnutí" 6B, "Hudyho boulder" 7A a mnohé jiné čekají na vás.

Buřtíky na opékání, pitivo ( budou se domlouvat dvě bečky :)) Hudební nástroj k doprovodu Tatuše, nějaké posezení, poležení k ohni. Zlatý střed squadry bude jistě také usínat pod hvězdami, tak si vemte špiwor. Budete-li málo naložení, šup polínko do baťohu ať je na zatopení.


Pro natěšení na highboaly: trocha vzrůša z Gritu. Bude se na vás vás všechny véháesáky, tesláky, lokotoče, průmyslováky a ostatní neokroužkované těšit Čaj a Asu.

SAFETY THIRD!


When E7 is V7 from Climblox.com on Vimeo.

7 komentářů:

  1. To je vítání za vítáním, v nedělu házeli do Labe moranu z přívozu... Willhem

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych doporučil si přečíst znění zřizovací vyhlášky NPP Stránská skála a potom hlavně znění výjimky, jejíž vlastní odsouhlasení vládou trvalo skoro rok a půl. A jestli si někdo myslí, že tento člíánek si neumí najít a přečíst i OP je opravdu velmi naivní hlupák.
    PS:Jen bych se nerad dožil toho, že nám po podobných akcích někde zakáží lezení. Takže doporučuji se nad tím zamyslet a přehodnotit. Vlk
    ,

    OdpovědětVymazat
  3. oukídoukí, však není nejmenší problém na Stránské jen zalézt a pařnout třeba naproti na Bílé hoře. č

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý nápad místo Podnebí!
    Asi bude ta Bílá hora lepší alternativa, je jen PP, oproti Stránské NPP,no

    OdpovědětVymazat
  5. no co, kdyžtak můžu zkusit domluvit bocaso bar u Stránské, jen aby nám vyšlo počasí, vypadá to na chuju. kdyžtak to posuneme na předvelikonoční datum. č

    OdpovědětVymazat
  6. Bílá hora je v pohodě. Tam jsem s večírkama začínal. Benga to sami tolerujou, jezdí tam na večerní projížďky. Jen už není čím zatopit. Ani lavkama.
    mára

    OdpovědětVymazat
  7. Nemyslel jsem to negativně, taky myslím že by ta Bílá mohla být dobrá...Mauglí

    OdpovědětVymazat