sobota 25. května 2013

Gymboss - hlídací pes ukecánků

Kdo by neznal spálenou polévku, průhledný řízek a třikrát prolévané kafe - neduhy amatérské kuchyně...minimálně na první průšvih zabírá dobrý kuchyňský budíček, když se nedej bože zapomenete při vaření u sledování Sedmi statečných nebo Pošty pro tebe. Se zbývajícími trampotami Vám bohužel neporadím.

Na boulderovce se též zapomenete raz, dva. Než nezakecaného boulderistu na stěně, to spíš v centru potkáte cikánku si čistit zuby. Samá vášnivá gestikulace, gegy a šmírování a ejhle! Přitom už měl pašák dávno lézt další vytrvalostní kolečko.

Takhle by to nešlo - vím o čem mluvím, koupil jsem si tedy pomocníčka. Mobil s programem tabata nevlastním a zadrbaný od hlavy k patě lezeckým vápnem taky vysílačce moc životnosti nepřidáš. Koukat na hodinky při lezení je opruz a počítat si kroky neumím.

 Zbývá zkusit tip od kamarádky fitness  trenérky - Gymboss.

Takovej malej zmetek a obsahuje všechno potřebné:

  •  dva nastavitelné intervaly - doba cvičení, odpočinku a počet kol. Od 1s do 99min.
  • Tři druhy upozornění: hlasité pípnutí, tiché a vibrace - dá se kombinovat.
  • Nastavitelná délka upozornění.
  • Hodiny
  • Stopky
Pěkně se malý rarášek připne k pásu, hodí se na jednu AAA baterku a může se začít drtit. Zkoušel jsem s modem vibrátor "Karešáky" a byl jsem nadmíru spokojený.

Takže abych to zkrátil a nepsal F.L Věka... Gymboss je super věc na intervalový trénink, visy, kolečka, kruhový trénink a koneckonců i na to vaření :)

Stojí myslím kolem 450,- což není úplná díra do kapsy a navíc jsou k dispozici nové barevné vzory.
Kupoval jsem jej zde: http://www.gymboss.cz/
Nadělte svému milému bosse a můžete si třebas také zpestřit sexuální život!

Olé
Tož tak, hoj Čaj.
 

2 komentáře:

  1. Zdar, je k tomu nějaký pásek, aby se to dalo připnout na břucho? Na těch stránkách kde se to prodává jsem nenašel... Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ke gymbossu je patří velice precizní zapínací spona například na pas do trenýrek atd, nevím že by to někomu ze známých kdy spadlo.

    OdpovědětVymazat