pátek 27. ledna 2012

Únorové lezecké akce

Tak a začíná plesová a závodní sezóna uličníci. Únor bude dosti našlapaný, tak si pěkně udělejte poznámky v diáři a račtě šetřit krupicu ať nemáte vítr v kapsách.

1) Frit cup dne 4.2.2011- 20. leté výročí této legendární stěny v Brně se bude slavit formou závodů a následné pitky . Můžete přijít zazávodit a vítá se případná pomoc se stavěním boulderů a sehnáním sponzorů. No pravděpodobně to bude klasika na punk, tak jsem zvědav jak se celá taškařice vyvede.

2) Tesla závody - Aktualizace 8.3. 2012 je stanovené datum. Čekám ta bližší info .Klasika klasik, kdo si ještě nenatáhl řiť při průtlacích na šílených oblinách kdesi v podhloubí plaveckého stadiónu na Lesné, neví co je to pravá boulderová rachota.




3) Boulder club - Kotelna je mrtvá, ať žije Boulder club. Tak nějak bylo správcovství Kotelny dosti komplikované vzhledem k tomu, že prostory byly na hovno a domluva s nájem taktéž. Tak jsem hodil kakáč na bobek a doufám, že v únoru otevřu novou lezeckou klubovnu hned u Vaňkovky. Trochu se to zdržuje tím, že mám možnost využít materiál z jiné stěny a tak těžíme co se dá a bude to absolutní lezecké peklo. Jen aby to n ezbourali dřív,než to postavíme :)

Budu muset trochu zařizovat prostor, takže kdyby měl někdo ve sklepě nějaký cajk k využití do prostor na posezení u stěny, budu velice vítat:  stolky, skříňky na lezení, pohovky, ledničku, malou linku na kuchyňku :))  Tak držte palce na brzkou otevíračku.




4) VHS závody na Klajdě +
 Maškarní horolezecký ples 25.2.: Přísný duatlon, kde se ukáže jak jste pilně lécali na cestách od Čaje na Klajdě :) Nějaký dobrý obleček si půjčte od Kolomajzny a máte první místo za převlek v suchu.



Budu se těšit chásko a nezapomeňte si radši za mrzký peníz místo krabičky cigaret koupit švihadlo a potýrat své tělo...

4 komentáře:

  1. Zdarec, Tesla závody budou 8.3.(nakonec značka ideál, když vidím jak je únor nabitej!), plakát a další info dodám v brzké době, jsou dokoupeny nové chyty a cesty bude stavět osvědčené duo Ondra a Ondra! Hilfák

    OdpovědětVymazat
  2. Na tú Teslu sa aj treba kamsi komusi špeciálne hlásiť, alebo stačí prísť v Deň D v plnej zbroji priamo na bojisko?

    OdpovědětVymazat
  3. No info dodám, ale bude jenom něco jako předběžný zápis, nebude závazný, ale jen aby jsme měli připravený občerstvení a tak..

    OdpovědětVymazat