středa 22. února 2012

Moravské kejkle 2011 - video

"Všeho moc namále. Tak nějak se vše motá, ztrácí a zase rozplétá. Hraju si ze novou lezeckou klubovnou v Brně, nic víc nestíhám a tak mě velice překvapilo, že se stále zaneprázněnému kamárádu "Miroslavovi Brno" (dýdžej, fotograf, estét a brněnský bard) podařilo sestříhat krátké video z pretěků.
Pohodové podbarvení snímku začíná zvonit na mé Chřibské libido a tak doufám, že za chvíli začnu pomalu špricovat druhý ročník zase ve Chřibech, zase v oblíbené sokolovně a určitě si každý zaleze dosyta. Už se těším panáčci a něco víc o MK 2011 si přečtete na lezci, kam pošlu něco málo více čajíčkova nerozumu.

Kejkle milión přeje strýc Laďa z Hané.

5 komentářů:

  1. Nie, že by som sa na kejkle netešil, ale po tých prvých si hovoril, že ve Chřibech ich už robiť nebudeš (kvôli masovému opotrebeniu pieskovca), tož?

    OdpovědětVymazat
  2. Tomasem byla doporučena jedna oblast, kde by to nemělo vadit, pokud by se při přípravách zjistilo, že tomu tak není, tak se zamění Hřiby za Vysočinu, či Jes....asu

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa vlk zas smeroval na Třebíčsko, "jakožto" potenciálnu boulderingovú oblasť...

    OdpovědětVymazat
  4. jo tam je toho plná prdel, ale nechce se mi zrovna s pilníčkem smirkovat každý chyt aby 90% lidí neremcalo, že je to ostrý a kouše to...č

    OdpovědětVymazat
  5. :D ...šak piesok Ti vie tiež kvalitne zošmirgľovať prsty. Okrem toho - no pain, no gain! >:}

    OdpovědětVymazat