úterý 24. července 2012

Pull Up Revolution

V minulých dnech jsem pro Fit4All centrum testoval takový zlepšovák na hrazdu. Za vznosným názvem Pull Up Revolution se skrývá šikovně zkonstruovaný gumicuk, který vypomáhá s několika základními cviky na hrazdě.



Na popruhu se nastaví ideální výška od země a pověsí se uprostřed hrazdy. Cvičící stoupne  do pedálu ve kterém se propne celé tělo do roviny a může s touto dopomocí provádět cviky, které by jinak nezvládl.
Z mého pohledu je to zajímavá věc pro holky, které nejsou schopny provádět shyby nebo kontrolovaně kmitat ve fixu nad hrazdou (šicí stroj). Chlapi by možná ocenili výpomoc v průpravě na váhu vpřed. Jako dost zbytečné mi příjde využití popruhu pro cvičení vleže - modifikace
kliků a izometrického cvičení.

Celkově si říkám proč ne, gumicuk se používal k lezeckému cvičen odjakživa a tento je docela příjemně vychytaný pro udržení správné pozice propnutí těla. Horší je to už s cenou, která klasicky neodpovídá použitému materiálu a je hodně vyhoněná až k 2500,-.A to není málo.


Zytek je na vás, můžete koupit protějšku zajímavý zlepšovák na cvičení, ale dá se vystačit i s gumou z Řempa. Za ty peníze je podle mně objednat přes aukro TRX systém. Ale o něm zas jindy.

Čau Čaj.

2 komentáře:

  1. Čaute,
    dá se to někde vyzkoušet a koupit? Říkám si, jak to bude fungovat a pomáhat, když mám kolem 75Kg...

    Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  2. no hele zkus ebay, aukro - tam bude asi nejlevnější - jinak dovozce je myslím 3d fitness ze žamberka nebo distributoři firmy Jordan ...čau čaj, vyzkoušet si to můžeš nejspíš jen ve na výstavách nebo v nějakém fitku

    OdpovědětVymazat