středa 17. června 2009

Buildering v Brně- Quest!

Kdekdo z lezců se občas picne a v bujarém stavu popolézá po rozličných budovách, zídkách a dalších tutových lezeckých cílech. Nejinak tomu bylo včera po sklípečku, kde se slavily úspěšné státnice kamarádů Švejdy (Quido) a Blikače (Slépa). Jelikož málokdo má výdrž náčelníka tašunky, většina lezců se po zavíračce rozutekla do svých nor a zbyl jsem pouza já, dvoulitrovka Vlašáku a Asu, pro kterého je alkohol denní chléb, neb v Jesu, jeho domově se snad i malé děti kojí polskou voděnou.


O vrchloné výkony daná večer nebyla nouze! Asuovi se podařilo na Petrově na hradbách vytvořit první opakování mého boulderu "Čistej tam, prase ven"" a naopak já jsem pomocí čisté víry v sama sebe a anigravitačního cloumáku vydrtil Asuův boulder na vysoký strom hnedle vedle Obelisku na Petrově.
Spolu jsme také vytvořili nový boulder kdy se člověk rozbíhá a odrazem od zídky levituje na šarmu k hóódně oblé větvi, kterou musí podrtit.


Těchto a jiných záludností je tui spousta, takže budu muset udělat fotoprůvodce pro další adepty do síně slávy Brněnského Builderingu.


Jo a co ten Quest v Názvu článku? Jo pisárecký obelisk( na fotkách) to je sakra výzva. Bude chtít hodně bouldermatek odvahy a lezeckého úmu - myslím, že příští týden by se zde mohlo sejít pár nadšenců a pokusit se jej zdolat.

Tak ko má zájem?
Nezapomeňte helmu s sebou!!!!!

14 komentářů:

  1. Jááá, ale mysli že až to uvidim tak se poseru a nepolezu:)
    Leošák

    OdpovědětVymazat
  2. je to fakt dost vysoko.poměř s okolními chodci:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sounds good to me.
    Toz minimalne bych prisel ocumovat, jak je nekde nadeje, ze potece krev tak sem hned celej ricnej. :-)
    Ja a moje (koneckoncu Caju i tvoje) bouldermatka se hlasime.
    Liskut

    OdpovědětVymazat
  4. Aji bych možná zašel. Záleží jaký den to bude a jestli budu mít po státnicích bo jak se to celé vyvrbí....jen nevim jesi ze mě nebude jen chytač. A jak se pokořitelé dostanou dolů? Kamarádi se rozutečou i s bouldermatkama a zavolají hasiče???

    OdpovědětVymazat
  5. foxlo by se lano na nedaleký strom a přehodilo by se přes vrchol obelisku-člověk by se po něm jenom spustil- nemě by to být problém

    OdpovědětVymazat
  6. dyby to bylo v ut. večer, tak se tež přidám...přinejhorším se to vyleze a sleze jak Cukrovarák, než?? asu

    OdpovědětVymazat
  7. To poslední foto fotil Čokyn?

    OdpovědětVymazat
  8. Na ten obelisk se lezlo, myslím, že to bylo zmíněno i v nějaké staré Montáně...a taky mám pocit, že mi někdo říkal, že to lezl...ale to je tak vše :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mi říkal kdysi Mráza na Stránské, že tam vylezl, ale zadarmo to asi nebude.

    OdpovědětVymazat
  10. To chci vylézt!
    A v Montaně to bylo,kdysi.
    mart.

    OdpovědětVymazat
  11. Brácha tam lezl, dokonce tam dávali vrcholovku, která tam už bohužel není, co si tak vzpomínám, tak i v té montáně byl popis výlezu a odhad na klas 7. Každopádně se bráchy klidně zeptám..Hilfák

    OdpovědětVymazat
  12. Takže úterý??? 18:30 pod Obeliskem?

    OdpovědětVymazat