středa 24. června 2009

Slunce Arunáčaly

Slunce Arunčály je přezdívka jednoho z bývalých sportovních lezců, jméno Vám možná napoví předcházející článek.

Na jeho stránkách http://arunacala.blog.cz/
jenž mi Jelen doporučil se můžete dozvědět mnohé zajimávé věci.

Některé věci, které mne zaujaly bych si dovolil vybrat i když se úzce nedotýkají lezecké tématiky. Veškeré texty jsou citované z daného webu.

"Příběh z louky pokladů"

"Dnes jsem otevřel dopisní schránku a našel v ní dárek. Nevěřil jsem svým očím! Četl jsem stále dokola jediné slovo na papíře v obálce: "DAR". A v obálce něco. Odesílatel neznámý. Rozbušilo se mi srdce překvapením. Najednou jsem dostal spoustu energie. Úplně jsem se rozesmál. A pořád se ještě směji. Je úplně kouzelné, jak Život funguje. Jen se otevřít a být bdělý, být prázdný, nic neočekávat, nic nechtít. Pak všechno přichází. Neuvěřitelné. Jakoby v obálce byla zabalena láska.
Tak ji posílám dál!
A velkou VDĚČNOST DÁRCI!
Můžete také někoho obdarovat, je v tom spousta krásné energie!
Slunce"

A také jeden zajímavý seminář s následnou hrou.

"Intenzivní seminář na téma peníze. V reálné hře s reálnými penězi vyplavou na povrch vaše pocity, představy, strachy či lpění spojené s penězi. Uvidíte, kdy se peníze vracejí a kdy
rozmnožují a jak brzdíte jejich přirozený proud."

"Do hry vložíte skutečné peníze v padesátikorunách a stokorunách, případně dvoustovkách. Během hry částku již nemůžete měnit. Co vám zbude na konci je realita, se kterou se musíte vyrovnat. Nikdo vám již nic nebude brát, ani vracet! Během hry podle vašich pocitů a osobních vztahů budete druhým peníze brát, či dávat a oni ve svém čase budou totéž moci udělat vám. Přesná struktura semináře bude sdělena na místě."
Cena: 400 Kč
Záloha: 200 Kč na účet 154205201/0300, Vs- rodné č., zpráva-jméno, MO
Přihlášky e-mailem: rtomanec@seznam.cz, Mobilem:736 205 756

4 komentáře:

  1. Vsichni jsou já a změna partnera je jen změna zrcadla

    pokac

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo si se mnou zahraje tu hru s penězi? To co Vám zbyde bude jen realita, se kterou se musíte vyrovnat. Nebo je libo seminář finanční konstelace za 500,-kč za konstelaci. Z teho bych byl zcela konsternovaný.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj!
    Nevím, kdo to tady dělá (tyto stránky), ale dělá to pěkně. Možná to bude začátek spolupráce s lezci, protože dál zůstávám lezcem a nové poznání z "jiných sfér" chci přinášet do mé dávné domény - lezení.
    Všechny zdraví Rostislav!

    OdpovědětVymazat