pátek 26. června 2009

Výběrové řízení

Minulým článkem Pokáč nastínil jakým směrem sebudou naše blogy ubírat. Na seriózní výčty cest není zvědavý ani Reinhold "Humi" Švihálek ani Petr "Slunce Haleluja Krišna" Janis, takže jsem ztratili trochu motivaci vás těmito články trápit. Místo toho Bulvár - velké obrázky, málo textu a co nejvíce obnažených těl - to je směr do nového rozměru amatérské, lezecké žurnalistiky. Rozhovory s osobnostmi jako jsou Pletan, Kuba Novák, Vlk, Kuba Turek, Ilja Březina, Zoban, Puštík - jó to by bylo panečku žrádlo, no ale uvidíme...

Pořád se něco děje, i včera ve Štatlu.
Nápad roku je tu!
Petr "Slunce" Pokorný je génius. Jeho nápad kombinace žleby+něžné děvy+kalendář mne nepřestává fascinovat i v lehké kocovině. Navíc se nám pro tento podnik podařilo předběžně domluvit tu pěknou servírku z "Podnebí", což je opravdu vzácná kořist. Ještě vzácnější by mělo být aranžmá na obálce kalendáře, ale musíme na to pozvolna a od lesa, neboť jde o velice choulostivou záležitost. Dáme hlavy dohromady a zkusíme vyšpekulovat jak na to.

Ale k věci, děvčata, která by se spolu s Leny Pelčou chtěla vyfotit do avizovaného kalendáře volejte Pokáčovi na jeho telefonní číslo: 0609 158 a u jeho sekretářky se následně domluvíte na detailech podpisu smlouvy a honoráři . Ještě jsme se sice neshodly, které míry se budou preferovat při výběru osob ?bicepsy? a také kdo přesně bude fotit - Pepe, Heinz Zak nebo Sebo, Dušín a Jarka Ochmelka.


Zpátky k včerejšímu večeru.

I přeto, že se mi nepodařilo poblouznit dav ke zdolávání Questů na Petrově, které jsme zde připravili s Asuem, byla jako náhrada zdoláná lampa veřejného osvětlení (Až nahoru) sic! pomocí saského stavění což byl pěkný trénink na "Cestu československých druholezců" v Ádru.


Já, Pokač, Mrnda, Janis a Vykouš včera večer.

Mecheche, rutika, hlasitý pochod městem...zkrátka taková malá tečka za naším povedeným večerem.
Obzvlášť by mne zajímalo jak dopadl můj spolubloger Pokáč. Avátarové, kteří se mu zjevili roztroušeni mezi sklenicemi piva, jej zlákali brzo ráno z rozjezdu, a o on veden svým vnitřním hlasem nás opustil, a vytratil se špásovat na nějakou veselici.

Btw: Rosťa "Slunce" Abadžikra existuje. Díky jeho pozitivní karmě se mi ve městě zjevil Mukemba "Čoko" Ukelele, který na mne promluvil rodným jazykem a potřásl mi pravicí.
Zázraky se opravdu dějí.

Čoko je po Africké misi ve vatě.

Budou fotky ze zdolávání lampy?

1 komentář: