středa 14. září 2011

A Muerte! - lezecké příslušenství

Kdysi jsme se Svištěm plkali na téma domácích shybovaček a dostali se až k vtipnému postřehu. Buď jsou tací lezci, co si posilovací lišty a desku vybrousí a pověsí sami, nebo si desku koupí, ale tím věc skončí a deska leží někde ve skříni. Prý proto prodávání dřevěných lišt nebo desek nemá budoucnost.









Naštěstí si lezci z Čeladné myslí opak a tak bych vás rád upozornil na nově rozvíjející se značku A MUERTE. Není to žádná placená reklama, takže zůstaňte v klidu a koukněte se na jejich webovky www.amuerte.cz



Je zde ke koupi pestrý sortiment drobných zlepšováku, dárků, lištiček a panelů na výrobu vlastní posilovací desky. Už jsem se setkal se zajímavými samodomo trhači šlach ( u Sinka, Šviháků...) a tak se někdy hodí  spíš za kilo koupit lipovou lištu, než smolit na koleni zázraky.


Nejvíc mě potěšil nový krém na regeneraci kůže ve stylu Climb on. Krém Climbing Balm používám je super, za 150,- máte odbytý dárek na Vánoce a ušetříte krupicu na zimní Thajsko :)

Tak choboti hrňte cesty pod tlakem a kdyby se dělala nějaká kamarádská větší objednávka, tak mi tam přihoďte jednu za kilo DP1 desku, ať mám na čem divočit. Věci seženete buď na e-shopu amuerte.cz nebo na Klajdě.

 Čaj.

2 komentáře:

  1. Zdar Čajdo, co Kotelna, kdy začne fungovat? Došlík

    OdpovědětVymazat
  2. Od Října klasicky, doufám. Příští týden mám schůzku se správcovou.č

    OdpovědětVymazat