neděle 11. března 2012

Boulder klub - otevíračka

Jan Pelc a Edward Murphy měli za to, že když je člověk ve srabu, tak pravděpodobně příjde ještě horší stav. Lidová moudrost to nazývala "že na posraného i hajzl spadne."
Trochu to zbouraným hajzlem zavání i při avizované otevíračce boulderové klubovny. Po epidemii chřipky jsem si šel zazávodit na Teslu, kde závody opět stály za to a když jsem dělal klukoviny okořeněné špetkou alkoholu a lehkovážnosti, tak jsem si poranil meniskus a vazy v koleni. Takže místo toho abych lezl nebo pracoval na stěně, tak kulhám o berlích a ortéze a smrdím doma jak pěkně uleželý romadůr.

Ale uvědomil jsem si, že tahle piková postupka průserů nemusí být u konce a proto při ustavičném odkládání otevíračky až bude vše v ólrajtu - ťip ťop, byste se taky nemusel dočkat.  Proto raději méně hned než více v nedohlednu:  S trochou pochopení 12.3 třeba od 17:00 můžete přijít na čumendu na stěnu, kdo bude chtít, ten si zaleze na pár označených boulderech od kluků, zahrát si fotbálek nebo jen sosnout nějaké to vínko či co vymyslím. Ve velkém stylu to nebude, protože nemám zatím dořešených spoustu věcí, posezení, sprchy a nějaké ty žíněnky a matrace z ocúnu. Doufám jen, že to bude otázka týdne, dvou. Na všem budu v rámci svých možností pracovat od pondělí za běhu.

Celkově systém jak klubovna bude fungovat vysvětlím zítra, vše důležité se dozvíte na místě.

Třeba vymyslím ještě nějakou kulišárnu a situaci pořeším, tak jak se sluší a patří. Je také možné, že se opijeme jak carští důstojníci, ztratím berle a naučím se chodit jak Meresjev. No budu se těšit.
Čau Čaj.

1 komentář:

  1. Ako by povedal jeden môj známy "Tak to je pešek!" :/ ...a sorry, kámo, že som sa neozval kvôli tomu autu, ale som nemal čas reagovať okamžite, a cez víkend to zmizlo kdesi v krase.

    OdpovědětVymazat