úterý 4. září 2012

Boulder club - září 2012

Čau, jak jsem před měsícem avizoval, nastal čas na změnu ve správcovství Boulder Clubu. Kvůli pracovní vytíženosti jsem neměl mnoho času na údržbu stěny a tak jsem se rozhodl předat správcovství  Viktoru Slavíčkovi a Jirkovi Mazancovi z oddílu HO Tesla Brno.

Kluci stěnu zatím povedou stejným systémem jako doposud: Známí pravidelní návštěvníci mají klíček, ostatní se musí domuvit se správci na podmínkách. Vše ostatní: výše měsíčního vstupného, jednorázového vstupu atd. se dozvíte tento nebo příští týden při setkání v nějaké hospůdce, a při té příležitosti můžem provést nějaké promítání. Samozřejmě kluci plánují změny zejména v nelezecké místnosti a já se moc těším, co zrealizují.

Bližší info budu aktualizovat. Jinak v blízkém termínu se budou sundávat a umývat chyty, kdo by měl chuť vypomoci, ať se klukům ozve na telefon nebo mail níže.
Co se týče mně, tak veškeré správcovství a věci s tím spojené, mají na starosti kluci. Já budu pouze chodit na stěnu popolézat a vést osobní tréninky. Jsem domluvený s kluky, že jím občas vypomůžu se stavěním boulderů, pořádáním závodů, takže nedávám ruce od stěny pryč a určitě mě zde občas potkáte, ale ne v roli majitele a správce.

Jenom apeluji na ty, kteří máte klíček od stěny ať se ozvou klukům na mail a může se vyřešit otázka přístupu a databáze členů klubu. Myslím si, že je zbytečné zase měnit zámek a rozmnožovat klíče.
Čaj.
Tak a kontakt na kluky je:

Viktor Slavíček  72493194 vitorio.slavicek@gmail.com  

Jiří Mazanec 732490688   georgemazanec@gmail.com   


1 komentář: