pondělí 30. listopadu 2009

Kotelna- prosinec

Update: Video a fotky z kotelny http://www.vimeo.com/7906061

Čau, jelikož nejsou ještě aktualizované web stránky lezecké stěny Kotelna, tak píši drobné dodatky o stěně na blog. Jde o to, že systém pernamentek na kotelně funguje na principu "kdo dřív platí, ten dřív chodí" a na prosinec má zatím volný vstup zatím jen 12 lidí. Tzn. že pokud budete mít zájem začít trénovat na kotelně, měly by být ještě volná místa. V případě zájmu mi zavolejte na mob. 737882918. Dodávám že permice na měsíc stojí 400Kč, na 3 měsíce pak 1000Kč. Navíc prosinec začíná už zítra a pokud se nepřihlásíte nebude vaše jméno na prosincovém seznamu lidí, který je na vrátnici, tudiž vás vrátní nepustí na stěnu bez doprovodu někoho ze seznamu.

Jinak co se týče novinek:

Do spodní místnosti byla dodána lavička na benč-press a sedy-lehy.
Postupně se začíná stěna decentně vymalovávat.
Pro kotelníky jsou připraveny nějaké lezecké dvd od Toma Roubala.
Bylo nakoupeno asi 60 řezek od firmy Kameny + dalších mých 30 chytů z domu.
Na přidělání na stěnu čekají destičky od Kamenů, jeden překližkový trojúhelník a tento týden by se měly dodělat chybějící profily na stěně.

Btw. Předpokládal větší zájem od členů Tesly Brno chodit na Kotelnu a rezervoval jsem pro ně na listopad...místo v seznamu. jelikož žádný zájem není, je zde ještě celkem dost volných míst pro jiné zájemce, s kapacitními problémy by zde neměl být žádný problém.

Na přelomu ledna-února by se na Kotelně měl uskutečnit 3.ročník boulderových závodů Bad Ass boulder session, doufám že jako v minulých letech nezklamete zůčastníte se.

S pozdravem Čaj.

Pár fotek z kotelny:














1 komentář: