úterý 19. února 2013

Kurz Poradce pro výživu v Brně - Nutris

I na výživu občas dojde řeč, když rozumuji u piva s (horo)lezci. Jelikož si budu rozšiřovat vzdělání u nejpovolanějších i výživovým směrem, tak sdílím pozvánku na kurz NUTRIS, který se bude vyjímečně konat v Brně. Ušetříte za ubytování a po absolvování můžete na živnost smolit lidem vepřo-knedlo-zelo-biftek....

Pro ty, které by to zajímalo, tak přednášející jsou největší kapacity v oboru a kurz má velký zvuk i v případě nutričního poradenství ve zdravotních střediskách. Kdyžtak mi dejte echo - domluvím nějakou slevu. Potkáme se tam u guláše... :)  Čaj

Poradce pro výživu

22.3.2013 , Brno A sport Hotel

O JAKÝ KURZ SE JEDNÁ?

Akreditovaný kurz poradce pro výživu společnosti Nutris a Alinace výživových poradců je kurzem s certifikátem pro získání živnostenského listu. Vzdělávací kurz je akreditován MŠMT.
V akreditovaném kurzu poradce pro výživu Nutris získáte veškeré informace nutné k provozování samostatného výživového poradenství. Zkušení lektoři vám nabídnou průřez světem zdravé výživy, sestavování jídelníčku a práce s klientem.

CO SE V KURZU NAUČÍME?

Základem každého jídelníčku jsou makro a mikroživiny, tento kurz vás naučí s nimi pracovat, stejně jako vysvětlí jejich opravdovou nutnost a působení v organismu. Stejně tak zjistíte, jak je správně implementovat do jídelníčku se zaměřením na určitý cíl. Tím může být snížení tělesné hmotnosti – hubnutí, nabírání svalové hmoty, udržení zdraví a vitality a mnoho dalších.
Dozvíte se kompletní informace o pitném režimu a doplňcích stravy, stejně jako vám budou představeny postupy při sestavování diet, nejčastější chyby a dietní postupy praktikované v moderní výživě.
Nedílnou součástí práce výživového poradce je práce s klientem. Proto je zde této oblasti věnován opravdu velký prostor. Dozvíte se spousty hodnotných informací jak komunikovat a být pro svého klienta nejlepším poradcem. Pokud chcete být nejlepší v oboru, učte se od těch nejlepších. Kurzy poradců pro výživu vám tuto možnost nabízejí.
Přednášky pro vás vedou ti nejzkušenější a nejznámější odborníci z oblasti výživy: Ing. Ivan Mach, CSc., RNDr. Petr Fořt, CSc., Ing. Petr Havlíček, MUDr. Kateřina Cajthamlová, MUDr. Klára Owen, PhD., RNDr. Jan Chlumský a další. Učte se od těch nejlepších. Právě to vám nabízí náš vzdělávací kurz - kurz Poradce pro výživu NUTRIS.
Balíček A : 14. 990,- Kč zahrnuje: kurz, skripta, knihu (I. Mach- Doplňky stravy na našem trhu), diplom, ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s koupelnou a televizí, plnou penzi + parkování v areálu.
Balíček B: 10. 990,- Kč zahrnuje: kurz, skripta, (I. Mach- Doplňky stravy na našem trhu)

5 komentářů:

  1. abych taky prispel trochou k jidelnicku..ted mi jeden sympaticky lezec na klajde rikal, ze pro lezce je dobry..eee...betakaroten!snad sem to nesplet.a ten kluk lezl fakt dobre,veril bych mu to.
    janis

    OdpovědětVymazat
  2. Čo sa týka Dr. Cajthamlové, tak na jej adresu sa zasa iná kapacita na výživu vyjadrila, že ona má s výživou spoločné maximálne tak to -ham-, čo má v mene... Tak snáď je zvyšok prednášajúcich aspoň trochu od fachu.

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for any other informative blog. The place else
    may just I am getting that kind of information written in such a perfect manner?

    I have a venture that I'm simply now running on, and I've
    been at the glance out for such info.

    Look into my page - link

    OdpovědětVymazat
  4. Remarkable things here. I'm very glad to see your post. Thank you so much and I am having a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?

    Also visit my web-site; special compilation

    OdpovědětVymazat