úterý 25. října 2011

Moravské kejkle 2011 - oficiální pozvánka

|Aktualizace: Byl jsem v Sokolovně a je zde parádní sál s pódiem na zábavu, průchod do hospůdky, kde na nás bude číhat doufám dostatečná zásoba Svijanského Mázu. Cena za ubytování bude asi stovka za osobu - v ceně jsou teplé sprchy, vhodné si vzít karimatku a pevný či tekutý spacák. Hudbu zkusím pošéfovat, ale exteráky s vlastní hudbou se vítají. Předpokládám, že bude zájem i o jídlo, tak zkusím domluvit navaření guláše. 

V rámci závodů Moravské kejkle bude vyhlášení oddílového přeboru VHS v boulderingu, všichni členové VHS jsou vřele vítání. 





Bouldery:



Tak termín závodů se proklatě rychle blíží a tak nezbývá než s pravdou ven. V lese ve dvou sektorech  na vás bude čekat 12 balvanů s cca 60 bouldery spíše lehčích stupňů, ale i nějaké ty 7A a výše bouldery se najdou. je zde celkem fest potenciál na nové kousky v panenském sektoru, ale kdo se chce po závodech podepsat ve zdejších boulderových vodách, tak si vemte ocelový kartáč. Hodí se zde :)



Charakter lezení je příjemně pískovcový - žádné oklouzané vápno a bouldery po lištách, ale mantly, obliny, průtlaky a sakra oblé hrany. Samozřejmě také sokolíci, velké madla mísovitého charakteru a jiné kejkle. Odvážlivci mohou prubnout i highboal - projekty.








Termín:



Závody se uskuteční pokud nebude deštivé počasí. Držte palce.



Sobota 5.11. 2011 Prezentace od 9:00 do 10:00, konec závodu v 17:00.
Vyhlášení vítězů: 20:00 sokolovna Kostelany.
Poté:  zábava, hudba a kejkle v Sokolské hospůdce končící spánkem v Sokolovně.






Pravidla:



Bodové ohodnocení ještě poladím, ale ve zkratce bude hodnoceno top 15boulderů ve kterých bude bonifikován OS - FLASH pokus. Projekty budou hodnoceny samostatně dle odhadované obtížnosti. Závodníci samosebou nemusí sebou vyplněný seznam boulderů odevzat, čímž ale ztratí možnost zařadit se do bodového hodnocení.



Startovné:



50,-  za které dostanete tyčinku Chimpanzee a jednoduchý průvodčík oblasti



Spaní a večerní akce:



Spaní je domluveno v sokolovně v nedalekých Kostelanech. Karimatku a spacák s sebou. Budou zde teplé sprchy, hudba a večírek a přístup do vedlejšího lokálu místní pivnice :)) Cenu za spaní na osobu ještě upřesním po domluvě se správcem.




Podpora a sponzoring:



Akci materiálně podpořila firmy:



PAD - Výrobce boulderových matrací a boulderového příslušenství www.pad.cz
UAX! - Výrobce značkového oblečení pro volný čas. www.uax.cz
COOLICH - Výrobce pletených kulichů, čelenek a maglajz pytlíků. www.coolich.cz
CHIMPANZEE - Výrobce energetických tyčinek z čistě organických bio surovin.


MONTANA - Nejdéle vycházející lezecký časopis v ČR.

Jelikož tyto firmy mají zajímavou historii a šíři zájmů, v blízké době po závodech zveřejním nějaké zajímavosti, které by vás mohly překvapit a inspirovat.VHS Brno - Klub Vysokohorských sportů v Brně věnoval ceny do oddílového přeboru VHS.


Podpora oddílového přeboru VHS:




...

13 komentářů:

  1. chtěl bych se zeptat, je možno i nezávodit a jen očumovat a tiše závidět borcům v problémech? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jasný proč ne. Přihlašovat se nemusíš, odevzdávat výsledky nemusíš, pokud nemáš chuť. Tato akce má přiblížit popolézání na kamenech hlavně těm, co to nezkusili, berou lezení bez lana jako blbinku a s lezením v krásné přírodě a oblých valounech v příjemném kolektivu.Jen asi třeba není nutné špekulovat nad startovným jak mnozí na Padání, za lidových 50,- dostaneš tyčinku za 40,- a drobného průvodčíka a doufám že zde budeou i várnice s čajem. Takže by se ti paradoxně vyplatilo se přihlásit i kdybys nelezl :) Čaj

    OdpovědětVymazat
  3. Zdar borci, kdybych nepobýval momentálně mimo republiku, tak by mě i štvalo, že se tato jedinečná událost koná zrovna když máme v Kudlovicách hody. Zřejmě bych měl roupy zavítat za vama i v kroji. No každopádně, ať se Vám akce na Dolině povede a počasí přeje ;)! S pozdravem Radek

    OdpovědětVymazat
  4. Okok, já bych si to třeba i zkusil, v přírodě jsem bouldry ještě nikdy nelezl. S lanem lezu, ale nějak jsem nenarazil na žádnou grupu popolézačů balvanowych :). Tak já přijedu, dík za info :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bratři z uherskobrodského HO se rádi zúčastní. Zbyněk

    OdpovědětVymazat
  6. Zdar nemáte někdo z brna v autě místo na chřiby? Ondřej Stračs

    OdpovědětVymazat
  7. taky bych se k někomu do auta přidala Šáres

    OdpovědětVymazat
  8. ja jedu s Belmou...akorat asi v sobotu vecer zpatky...Pok

    OdpovědětVymazat
  9. chyba kamaráde chyba, byl jsem se podívat do Sokolovny a bude to parádní záležitost!č

    OdpovědětVymazat
  10. Cau, bohuzel jsem nezvladl prijet. Bude k dostani pruvodcik pro nas nestastniky? M.

    OdpovědětVymazat
  11. Díky klukům za parádní vydařenou akcičku. Čipi

    OdpovědětVymazat
  12. čaj chlopi, kde su dake vysledky. bych sa aj mrkol
    s.

    OdpovědětVymazat