pátek 7. října 2011

Moravské kejkle - upoutávka (+Kotelna info)

Tak se včera v Podnebí sešla skupina lidí, kteří by neradi aby Kotelna padla.
Po konzultaci jsou zásadní dva body:
Musí se domluvit 15 lidí, kteří dopředu zaplatí každý 1000,- na nájem 3 měsíce dopředu, jinak se Kotelna nebude otvírat vůbec - nejdřív se však otevře od listopadu.
Tito lidé se taky budou kolektivně starat o stěnu aby vzkvétala a byla hlavně čistá v mezích normy. Stejná situace s nájmem bude probíhat v lednu.

Do konce týden zřídím kotelna-blog, kde se budou řešit všechny organizační věci, domluvy a novinky, Odkaz na blog bude v liště vpravo. PS: Stěna možná bude jen pro těch 15 lidí, tak zvažte situaci a poté se na Kotelna blogu můžete závazně přihlásit do data 23.10. Pravděpodobně stěna bude pouze pro těch pár lidí co zaplatí dopředu.

MORAVSKÉ KEJKLE 2011

Závody budou, jsem rád že jsem se setkal s kladnou odezvou. Bohužel termín závodů se měnit nebude - už tak je 5.11 dost pozdě a týden dřív jsou svátky a je škoda 4 dny zazdít denním závodem. Oddíly HO Tesla Brno a VHS souhlasily s přeborem v rámci závodů a to je príma.

Oblast je vcelku maličká, nečekejte rozsahem druhou Pečínku, ale zaručeně si na těch pár balvanech zalezou i úplní začátečníci, děvčata a nepískaři. Zatím je zde: 9ks 4 a níže, 7ks 5A-C, 9ks 6A-C, 4ks 7A-7C a pár projektů spíše morálového charakteru. Doufám, že tak 10 boulderů ještě přibude a očistíme více kameny. Pro práskače možná nemilá čísla, ale bohužel dardy si zde nevycucáme z prstu - tak info berte na vědomí.



Charakter: obliny, železité lišty, rajbasy, mantly, hrany a občas i trochu  Doufejme, že bude přát počasí, bude ohýnek, doufám i teplý čaj a pití, nějakej šnaps a afterparty v teple. Vše dám ještě dopředu vědět s oficiálím plakátem.




Little shit better than nothing.


Čau Čaj.

2 komentáře:

  1. hej ty bouldry vypadaj přísně, samá oblina, se fakt těším, dík borci Š.

    OdpovědětVymazat
  2. ...bude teplý čaj v teple :-))
    ty kameny vypadaj dobře! M.

    OdpovědětVymazat