pátek 26. února 2010

Puppy tale

Že prej restday! Člověk v dobrém úmyslu navštíví nedalekou občerstvovnu, by potěšil ducha, ale ono ne:
Za prvé by ste nesměli potkat rytíře světla, za druhé už vůbec ne k. růžovou a tedy rozhodopádně ne přespříliš zlého kotelníka a premianta třídy Mr. Bušído. Sice všichni se naoko tváří, že iontové nápoje použijí pouze k regeneraci zmoženého svalstva, ale to ještě netuším, k jaké námaze opravdu dojde. Jarek nás zve na kalanetické cvičení s Elektrickým pánem a tak přesvědčujem i Fila, že noční kolečka na bouldrovce ho neposunou dál , pokud nebude mít lepší tréningový plán, kerý má teď jedinečnou možnost vyzkoušet! Na Čajíčkovi je vidět, že potřebuje skotačit a pár vyřezaných chytů doma nad postelí ho rozhodně neuspokojí. Fil se pořád ještě brání, že po večerníčku musí rozhodně domů na maminčinu pohádku na dobrou noc a prej taky, že je ještě potřeba prošvihat malou násobilku, ale to bychom nebyli s Leontýnem my, abychom kamarádovi nepomohli s problémem. Borec se opravdu v číslech vyzná a je potřeba ho na nadcházející trénig trochu handikepovat. S Jarkem několikrát okusí dýmky míru a tak se můžem začít pohodlně přesouvat na ono Jarkem slíbené branné cvičení.
Abyste se před cvičením necítili jako panenka vůdů, je třeba uvolnit před výkonem nejen svalstvo, ale i mysl. Rozbystřujeme ji i nadále povolenými lehce návykovými látkami všech druhů, od těch čirých až po lehce zlatavě tmavé. Čaj začíná zářit jak Dan Nekonečný (nebo Janzen Konečny?) a je jasné, že spojení s Krišnou se blíží. O dost víc nepřítomně působí cvičitel Ice Bí, na kerém je vidět, že pilulek bylo víc než samotných jonťáků. Cvičení a vřava začíná a já abych uklidnil Pokovu mysl si občas vzpomenu na ním zapujčené nahrávací zařízení v kapse a taky úbohé prsty u nohou, kerým sandále v tuto chvíli moc nesvědčí. Rámá i Višnu sou však při mně a tak zvládám nejen udžet prsty v zachovalém stavu, ale i samotné náročné aerobní cvičení. Cvičitel nám dopřává i menší pauzy a tak cyklus nabývá i určitých rysů. Nevím esli to je tréningově správně, ale pomalu přecházíme i na cvičení anaerobní. Vzhledem k tomu, že se Fil i pan Thé drží pořád na nohou usuzují, že má nejistota je lichá a když spatřím i Filova kumpána Je2na, je ona pochybnost ta tam! Ice Bí doporučuje pravidelně doplňovat nejen tekutiny, ale i potraviny, tedy: jahodové koláčky k snídaní, na svačinku však chceš-li banána, dej si párek. K vyovolání požadovaných účinků cvičení pak navíc doporučuje jakýsi odtemňovač mysli, kerý mu ale v léčebně moc nedopřávali. Mezitím už bachar, teda bachor dostal co proto a jelikož Mejla dnes neslaví narozky, tak díky rozbouřené hladině v žaludku dostává tělo sadu též.
ajs bí s jednou s cvičenkyň (fota převzata z netu)
Pomalu to vypadá na poslední kolečko a je evidentě poznat, že omladina má víc natrénováno. Já už jen z hecu vykonávám cviky ala pogo a spartakiádní kreace a v duchu už počítám sekundy…..Rest tak vzápětí příde opravdu vhod. Náprava v podobě intových nápojů a za chvíli opět přicházi Čaj, že prej dem ještě na fotbal! No moc nám to nejde a tak zaslouženě prohráváme a vítězky zveme na čirý destilát. Pač Keřík upíná své snažení pouze k jedné slečně, z taktnosti se snažím konverzovat s tou druhou. A opravdu se dovídám mnohé nejen o Praze, ale i záverečné práci a ekonomickém snažení….
rytíř světla
Ráno však již pokročilo a vidina marného plácání se v Rudici po dnešním restdayi mě pomalu vede neviditelnou Ariadninou nití do postele a na spánek tak ani moc dlouho nečekám… A Rudice? Co vám budu povídat, přeci nesnáším žadný sport, není to mé hobby, rači pudu do hospody.....brou!

5 komentářů:

  1. S tím taktem to bylo od tebe pěkné- slečna mne další den pozvala na rande. Ale rutika perfektní: musím smeknout, že tak pěkně jsem si už dlouho nezapogoval. Ke štěstí mi tam jen chyběl Leontýn a Peťan, ale to bychom zas neměli šance u těch céreček:) Jinak hoši co víkend-budu si kupovat kameru na videa a tak bych vyrazil třeba někam do tajných Chřibských oblastí...čaj

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=aSCTP2lIDs0&feature=related
    jedinný text z koncertu, kterému jsem rozuměl :D

    OdpovědětVymazat
  3. O čem to celé vlastně je?
    mára

    OdpovědětVymazat
  4. ty voe, v neděli se přeci nedělá ne...

    OdpovědětVymazat
  5. je to o tom, že ovce lezou jenom z kopce....asu

    OdpovědětVymazat