neděle 7. března 2010

Iron Palm Board

Je velice pravděpodobné, že pakliže občas mrknte na nějaký ten lezecký trhák mohli jste zaregistrovat jakéhosi bláznivého capa. Občas číro, dredy, copánky ve stylu rozbitý holící strojek po půlce vylepané hlavy a jiné harlekýnsko-emoušské variace. Svérázný to chlapík, minimálně co se týče jeho vizáže. Ano jeho jméno je Jason Kehl aka lezecký Marylyn Manson.

Jó leze dobře bouldery do 8B Fb stupně a jiné sprostoty zejména highboalového rázu. O tomto řízkovi se ale rozepíšu někdy později, to proč mne napadlo napsat tento frk je totiž jeho nový - Iron Palm Board.
Abyste se dostali do obrazu: Jason je celkem umělecky všestranný a navíc i manuálně zručný a pod jeho rukami vznikají lezecké chyty s příznačným názvem So iLL. Párkrát jsem po nich lezl a ehm, jsou prostě jiné, prostě Kehlovina. Překvapil mne však svojí novou shybovačkou jejíž název jsem už zmiňoval: Vypadá prostě pekelně. Jelikož někdo z vás má rád originální věci a oželí dvěstě amerických dukátů, zde je odkaz na Kehlův internetový obchod:
http://www.soillholds.com/cart.php?m=product_detail&p=276

Prezentace nové desky: http://vimeo.com/7905558

A taky video z uspořádaných shybo-závodech právě na této železné palmě:
http://vimeo.com/8782737

Čau Čaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat