středa 10. března 2010

Blanenské bouldry-nový kousek

Ano, jsem lajdák. Po zorganizovaném Štatl Capu minulý rok, jsem mi nepodařilo sesbírat dodatky a připomínky k obtížnostem rozmanitých boulderů kelem Blanska. něco se myslím podařilo Mrndovi, no nejsem si jistej jak to všechno dopadlo - měl jsem dost práce.

Ale přece jenom byla by to škoda, navíc když se sbírka kamenů pozvolná rozrůstá a dokonce máme první 7C boulder v této oblasti - dostalů jsem dnes mail od vynikajícího boulderisty Štěpána Straníka:

"Ahoj Čajdo jinak jsem udělal na Blanenských Boulderech jeden nový boulder, jmenuje se Skalpel možná 7C a kámen je asi 300m ve svahu nad autobusovou zastávkou ČKD Blansko. Popis : SD, start pravačka bočák, levá za hranou v liště a po převislé hraně přes oblinu n.v. klasa čistě orientační. posílám fotku"

Tak nevím, jeden den bychom tam mohli zajet a porádně to zpracovat, ať tato světová oblast vyplave na světlo světa.Čaj.

Ale to hlavní- psal mi Vojta Dvořák z firmy Singing Rock zda budeme organizovat další Štatl Cup. Místo mám, potenciál oblasti je velký, zaleze naprosto každý, místo na afterparty taky na 100% nebude problém zamluvit-ale, trochu bych potřeboval výpomoct s organizací, tj. ještě někoho na čištění, přelézání a pojmenovávání boulderů. Jsou ude i 7C questy. Měl by někdo zájem se se mnou podílet na organizování boulderových závodů pod širým nebem? Každou pomoc uvítám- předpokládaný počet lidí na závody by doufám mohl přehoupnout padesátku, takže by to asi mělo smysl.
?????????????????????

2 komentáře:

  1. Zdarec, záleží kdy by to bylo..jestli v létě, tak bych čas měl, jestli před tím, tak budu jenom nasranej, že nejsem doma...

    OdpovědětVymazat
  2. Jé já bych se přidala, bohužel ale asi až pro ty další závody...:(

    OdpovědětVymazat