pondělí 24. května 2010

Olympia


Je tutové že když pecen žhaví tak by každé správné plotňák měl hodil voko na skály a né někam na umělou šaškárnu do multishopu Olympia. Ale já klepal s fišálem Stračenovským ve Štatlu krupicu a vo tym žádná, že sme se fofrem nabagrovali a hodili voko do placu na ten betelné cund.
Fofrem pali bórákem na domašov pro cajky, vošólnout se, načepovat beneli a i bez debrecínek, které sme nechali na kéru šrotit se nějaké války pali do Štatlu. Jen tak na sólovku sme vyvětrali kostry a hodili špíz na to, jak že se to leze na tym špicovým špricovým berglu.

Zadax jsme zašmírovali do tymplu, zaferblovali befel u šéfa, zgómly že sou tu betálný traťůvky dlóhý jak mešita, pro plótve lochny jak v Buoux a vokolo solidní sajtna radovanec. Žádnej bazmek ale betálný štýlko.

Vokolo všude hajfeci co nás špiclovali a měli maso stóry a bláto na hřišti z teho jaký pro prču hópeme kondory podle rady kábra Macleoda. Já se casnoval spíše v malíčkových záležitostech kde šlapeš hlavně olšovkama neboť mám fest kramlavý kolky, ale Stračes si v nových rórách Ripcurl lajsnul i krén bergly, v kterých mají i betelní kalósci zatnuté kelcny a kaštec na trenkách.

Vedle byl bugr - Hradišťan hókal pecky z placu, furt samé cajdáky o vasrůvce co má rozpuštěné harizóny.

Ale Byli tu i vejšky: Mráza kterej celé den flédoval, čechroval bahno, hantýroval a lapal bronz, Andy se frajlou a Komišem se córali okolo a taky hodili čůz na plac. Kala nám bonzoval skvělé cundy na grogy trasy. Džanek Bednařík nám hókal, že Josemity jsou levandula, to raději přes čáru se dekovat na Lofoty.

Večer přišel kylián, byli jsme už hyn, haloze pasový, henkle mi lágrovaly a hlásil jsem loď a měl hnědku v každé těžší podělávce. Brali sme glajze a spolu se Stračesovou mutrou jsme fofrem odvandrovali aus.

Žanek Čajovej.

6 komentářů:

  1. su zvědav kdo dřív napíše článek v maďarštině a bez gramatických chyb.... ať se leze! asu

    OdpovědětVymazat
  2. Jo hochu v Olympii jsou krutý komínový projekty. fakt bomba do rozporáků, po ležáky, skvělé na nacvičení, chyběly nám ale expresky, které v této části stěny nejsou erární.Třeba příště.

    OdpovědětVymazat
  3. Betelné článek, až jsem se za bauchec popadal. Taky jsem tam včera byl hodit špizunk a vypadá to špicově.
    Pepe

    OdpovědětVymazat
  4. Je to špicové, vo tym žádná. Asi se tam pojedu někdy tento týden podívat. Ale zítra kurňa buď prvovýstupy u Blanska nebo boulderové prvovýstupy na vysočině. Kdo by přijel do Blanska za mnou a Jarinem? Máme tam tak 5 směrů deluxe. čaj

    OdpovědětVymazat
  5. Kurec já tomu vůbec nerozumím :DD
    Tatuš

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je betelný vál. Ten šizuňk to ale góme.
    Došlík

    OdpovědětVymazat